Thuis

Kingstone Shoe-making Machinery Co. Ltd.

China Kingstone Shoe-making Machinery Co. Ltd. certificaten
China Kingstone Shoe-making Machinery Co. Ltd. certificaten
Kingstone is de beste deskundige op de schoenmakenindustrie, helpen zij me van 0 aan 1.we hadden een zeer aardige samenwerking.

—— Mr.Fernandes

Het Kingstonebedrijf gaf ons teveel hulp op schoenmakenlijn, zullen wij het werk in de toekomst samenhouden

—— Mr.Ibrahim

Ik ben online Chatten Nu

Kingstone Shoe-making Machinery Co. Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kingstone Shoe-making Machinery Co. Ltd. Kingstone Shoe-making Machinery Co. Ltd. Kingstone Shoe-making Machinery Co. Ltd. Kingstone Shoe-making Machinery Co. Ltd. Kingstone Shoe-making Machinery Co. Ltd. Kingstone Shoe-making Machinery Co. Ltd. Kingstone Shoe-making Machinery Co. Ltd. Kingstone Shoe-making Machinery Co. Ltd. Kingstone Shoe-making Machinery Co. Ltd.
De fabriek van Shosmachines toont Schoenen die machinefabriek maken tonen Schoenen die machineverzending maken Schoenen die machineverzending maken De plastic verzending van de schoenenmachine Sandals/Wipschakelaarsschoenen die machineverzending maken Plastic de machineverzending van laarzenschoenen De roterende verzending van de schoenenmachine De roterende verzending van de schoenenmachine

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Kingstone
Jaarlijkse omzet : 1500000-300000
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 70% - 80%

Van het Schoenmakenmachines van Dongguankingstone Co. Ltd, hoofdkwartier dat in Dongguan-stad wordt gevestigd, heeft onderzocht en van de productie van diverse soorten schoeiselmachines ontwikkeld. Kingstone streeft naar groter bedrijfswerkingsgebied ernaar om klanten gediversifieerde machineontwerpen, perfecte productiekwaliteit met de beste en snelle dienst te verstrekken.

 

Onze hoofdproducten is PVC/PCU-Blazende het Afgietselmachine van de Pantoffellucht, Machine van het de Injectieafgietsel van pp de Binnen Enige, Machine van het de Injectieafgietsel van van 1/2/3 Kleuren de Plastic Schoenen en Zolen, de Plastic Machine van het de Injectieafgietsel van Regenlaarzen, van de het Schuiminjectie van EVA het Afgietselmachine en Rubber Enige Automatische Afgietselmachine enz.

 

De Machinesco. van Dongguankingstone, Ltd, aangezien één van de beroemde roterende plastic schoeiselinjectie het vormen machinefabrikanten in de industrie, de de industrie prima roterende injectie het vormen machine R&D en productiebasis, in de loop van de jaren met de productverscheidenheid volledig, gepersonaliseerd type velen is, uitstekende kwaliteit, en beroemde wereld zonder de tijddienst in de industrie is, het product verkoopt in verre markten de wereld bijna 30 landen en gebieden, tegelijkertijd ook in Peru, Nigeria, Brazilië, Bangladesh, Mexico en veel andere de opstellingsbureaus en agenten van landen.

Contactgegevens
Kingstone Shoe-making Machinery Co. Ltd.

Contactpersoon: Ms. Penny Peng

Tel.: +8618802647186

Fax: +86-769-86862186

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)